Facebook

Baza sportiva

Contine 6 terenuri de tenis cu zgura, dintre care 2 sunt acoperite cu balon pe timpul iernii astfel incat sa ai confortul termic necesar practicarii acestui sport chiar si atunci cand zapada ii imbie pe altii la schi, 1 teren de mini fotbal, sala de fitness, sala de aerobic, sauna, salon de masaj.

Pentru ca noi suntem pasionati de sport ne-am gandit ca vei gasi acest loc potrivit pentru o vacanta in stilul tau.

Teren de minifotbal. Indiferent de echipa de fotbal al carei fan esti, prietenii tai de vacanta sau colegii de serviciu iti vor multumi pentru alegerea facuta. Terenul de minifotbal este exact ceea ce cauti pentru a imbina miscarea si distractia, practicand sportul tau favorit.

Sali de fitness si aerobic. Salile au dotari ultramoderne si antrenori excelenti, astfel incat sa fii si sa te simti in plina forma la sfarsitul vacantei.

Terenurile de tenis – sunt amenajate astfel incat acest sport sa poata fi practicat si vara, in aer curat si iarna, la caldura si adapost. Daca iti place tenisul dar pana acum l-ai privit doar la televizor, aici poti incepe sa inveti. Antrenorii nostri iti stau la dispozitie pentru a te initia. Poate fi primul pas catre performanta, al tau sau al copiilor tai.

Si pentru ca aminteam de performanta, trebuie sa stii ca in baza noastra sportiva au loc competitii nationale si internationale pe care suntem mandri sa le gazduim si fericiti sa ti le oferim.

Iti poti organiza calendarul de vacanta si in functie de evenimentele la care vrei sa participi ca jucator sau spectator. Ne straduim sa fim gazde pentru evenimente sportive de inalta tinuta astfel incat sa-ti faca placere sa ne vizitezi de fiecare data.

Iar pentru ca cine se aseamana se aduna, suntem convinsi ca si partenerii tai de afaceri sunt la fel de activi ca si tine. Ce-ar fi sa le faci o surpiza care sa contina un weekend la Motelul L&G exact cand au loc marile competitii sportive? Noi credem ca vor fi foarte incantati!

La noi, cuvantul de ordine este miscarea. De aceea iti propunem sa vizitezi hotelul Binder Bubi Medias, singurul hotel de 4 stele din oras, unde piscina cu acoperis de sticla si centrul de wellness te vor incanta. Urmatoarea ta destinatie pot fi Ferma Trei Stejari, Hotelul Traube sau poti merge intr-o excursie prin oras sau impreujurimi.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Baza sportiva Baza sportiva Baza sportiva
Îți place? Recomandă și altora: