Facebook

Motel

Situat la iesirea din Medias catre Sighisoara, Motelul L&G te imbie sa-ti stabilesti aici “cartierul general de vacanta” pentru a putea acoperi o zona cat mai larga de explorat, in conditii excelente de confort.

Motelul L&G depaseste tiparul uzual al motelurilor din Romania. Este gandit si proiectat pentru oamenii puternici, activi, cu pofta de viata, care iubesc miscarea in natura. Copiii si adolescentii se simt minunat intr-un astfel de cadru, pentru ca tinem cont de stilul lor de viata.

In afara de cazare, restaurant, terasa, foisor si loc de joaca special amenajat pentru copii la liziera padurii, aici gasesti un adevarat complex sportiv cu toate dotarile moderne: terenuri de tenis pe care se poate juca si vara si iarna, teren de mini fotbal, sala de fitness, sala de aerobic, masaj si solar.

Designul exterior este gandit astfel incat Motelul L&G si terenurile aferente sa se incadreze perfect in peisaj, completandu-l intr-o maniera discreta. Grija in amenajare se observa nu doar la interior, ci si la exterior: de la felul in care sunt alese plantele de gradina si felul in care sunt aranjate si combinate, pana la mobilierul specific din lemn.

Galerie foto

Îți place? Recomandă și altora: