Facebook
FRT Pro Trofeul Dafora 2012 la Tenis la Medias

În perioada 20-26 August 2012 Asociaţia Tenis Club Dafora organizează cea de-a VIII- a ediţie a Turneului Internaţional de Tenis Masculin Futures “FRT Pro Circuit – Trofeul Dafora”.  Turneul  este  organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis şi dotat cu premii în valoare de 10.000 $.

În acest an s-au înscris jucători din 15 ţări (Chile, Kazahstan, India, Spania, Italia, Rep. Moldova, Suedia, Ukraina, Cehia, Germania,  , Australia, Canada, Franta, Anglia si Romania) din care 20 sunt direct acceptaţi pe tabloul principal (datorita clasamentului) 8 vin din calificări, iar 4 sunt WC (Wild Card). 

Intrarea spectatorilor pentru vizionarea meciurilor este liberă, invităm toţi medieşenii iubitori ai sportului alb in tribune. De asemenea Asociaţia organizează un concurs de fotografii pentru cei pasionaţi, având ca premiu un abonament la piscina hotelului BinderBubi. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a turneului.

Asociaţia Club Sportiv Dafora cu sediul in Medias, organizează începând cu anul 2006, diferite turnee naţionale şi internaţionale de tenis care se bucură de participanţi din întreaga lume. În cadrul bazei sportive Dafora Tenis s-au desfăşurat sub egida Federaţiei Române De Tenis, turneele Internaţionale Ion Ţiriac, Ilie Nastase, BCR Circuit Tenis şi mai multe circuite naţionale ale FRT.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:Do you like it? Share the love:Do you like it? Share the love: