Facebook
Oferta evenimente

_MG_8399Daca iti doresti o petrecere restransa sau dimpotriva un eveniment de proportii, noi iti suntem gazda si partenerul perfect in organizarea unor petreceri unice, exact asa cum iti doresti. Flexibilitatea si mediul placut sunt principalele atuuri cu care venim in realizarea unui eveniment de care iti vei aminti cu drag si peste ani.

Indiferent daca vrei sa iti aniversezi majoratul, onomastica, ziua de nastere sau pur si simplu doresti o intrevedere cu familia, fara a-ti face griji de detaliile legate de organizare, noi iti oferim trei variante de meniu care sunt adaptate nevoilor si preferintelor tale.

Tu alegi ce fel de party îţi doreşti – de la clasic până la cel sofisticat, nonconformist – avem ingredientele necesare pentru a-ţi alcătui pachetul dorit.

  • OFERTA  “MINI” (buget redus, meniu simplificat – copii pana la 12 ani)
  • OFERTA  “CLASIC” (bufet suedez, posibilitatea de contribui cu bauturi si alimente– majorate, zile nastere)
  • OFERTA  “COCHET”( infrumusetare sala, meniuri complete  si alte facilitati – zile nastere, botezuri, cununii)

In plus, poti opta pentru barul restaurantului, cu un spatifoisoru de 30 locuri, care te asteapta atat cu “meniu” cat si  “inchiriat”. De asemenea, in zilele toride de vara, te poti racori pe terasa restaurantului, dispusa la aer curat, langa padure.

Toate ofertele de meniu se pot personaliza in functie de gusturile si preferintele tale pentru a avea un eveniment exact pe placul tau!

Pentru mai multe informatii:

Str. Brateiului nr. 8, Medias
Tel/Fax:     (+4) 0 269.832.291
Email:          Email Contact

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:Do you like it? Share the love:Do you like it? Share the love: