Facebook

Vacanta in mijlocul naturii. Reconectare

Cazare. Daca te incanta ideea de a-ti petrece vacanta in mijlocul naturii si in aceeasi masura sa fii aproape de un oras cu o mare incarcatura istorica, atunci noi deja ti-am pregatit camerele! Ia-ti familia, prietenii sau colegii si organizeaza o vacanta activa, potrivita pentru niste persoane moderne.

Natura. Daca a fi activ nu inseamna neaparat practicarea unui sport, te poti delecta cu plimbari prin padure sau prin imprejurimile incarcate de istorie din cele mai indepartate secole. Ai auzit probabil din ce in ce mai des expresia de “reconectare”. Viata urbana te indeparteaza de multe lucruri esentiale: de natura, de timpul pe care ti-l aloci tie insuti pentru reflectie sau meditatie. Simti ca devii din ce in ce mai mult un robot al societatii moderne. De aceea, la noi, chiar daca beneficiezi de tot confortul cu care esti obisnuit si ai toate dotarile necesare vietii moderne, te invitam sa apesi macar pentru un timp butonul “stop” si sa te reincarci cu energie. Nu exista un tratament mai eficient ca natura!

Poti rezerva in totalitate motelul L&G pentru evenimentele de afaceri: team building-uri, training-uri, workshop-uri si orice alta manifestare doresti.

 

Stim ce inseamna organizarea unui eveniment, asa ca poti lasa in grija noastra toate detaliile. Trebuie doar sa ne spui:

1. Ce fel de intrunire doresti sa organizezi: de afaceri sau personal

2. Cate persoane doresti sa inviti?

3. Ce fel de preparate ti-ar placea?

4. Ce muzica preferi?

5. Cand vrei sa se desfasoare evenimentul?

6. Care este bugetul alocat? Daca nu ai conturat inca un buget, noi te putem ajuta cu mai multe variante de propuneri.

 

Poti raspunde la aceste intrebari aici iar noi iti vom trimite informatiile si sugestiile de care ai nevoie.

Daca te grabesti, ne poti suna direct la numarul: 0269.832.291

Îți place? Recomandă și altora: